Strejfet

Altså jeg er pisseligeglad med Kim Larsen. Har aldrig synes hans musik var god. Synes hans stemme var grønttorvsagtig, brægende. Og hans latterlige holdninger i de senere år har egentlig bare bekræftet mig i at styre udenom ham. Jeg føler intet slægtsskab med manden.

Så hvorfor! får hans død mig til at tænke på min mor. Jeg er ret afklaret i forhold til at hun (de) gjorde hvad hun (de) kunne, men alligevel gjorde det skade på mig. Og har fundet et standpunkt hvor jeg er i førersædet i vores relation. Jeg giver så meget som jeg tør, på ethvert givet tidspunkt. Jeg abonnerer ikke på “hvad der så end sker, å lad det ske”, for resultatet plejer at være at jeg får mine følelser såret.

Men pludselig kan jeg mærke, at en dag er hun (de) døde, og konflikterne for evigt uløste og uforløste. Og at så vil savnet skifte karakter. Ergo er savnet der. Ergo er der et håb om løsning og forløsning der. Ergo er jeg igen holdt for nar af mig selv. Tak, Kim Larsen.

Reklamer

2 kommentarer til “Strejfet”

  1. Er vi ikke bare alle små børn i forhold til vores forældre…små håbefulde væsener der gerne vil ses, rummes og elskes.? Måske vi håber hele livet på det vi aldrig fik, også på trods af at det aldrig kommer. Måske håbet om det er med til at holde os kørende…Og om ikke andet med til at kaste lys på, at give det vi ikke selv fik, til nogen andre små håbefulde væsener.

    Jeg står i øjeblikket tæt op af et menneske der har mistet sin far… og det var ved Gud ikke en far, der stod forrest i køen til årets far prisen. Jeg troede helt naivt at smerten, savnet og svigtet ville dø med ham…shit det var naivt af mig…

    Måske vi skal arbejde på accepten af, at der er ting i det her liv vi bare ikke helt kan få afsluttet. Og så finde ud af hvordan vi på trods af det, kan leve nogenlunde hæderligt videre med den smerte eller sorg alligevel.

    Kram til dig ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s