Jegsvag

Så altså, det er et nyt parameter, som kan overvejes, i mine forsøg på at regne mig selv ud.
Kan skrive – kan ikke skrive. Er det nødvendigvis et udtryk for trivsel, at jeg kan skrive? Eller nedtur, at jeg ikke kan? Eller er det mere sådan en overgangsfase, mellem oppe/nede, hvor jeg ikke kan skrive?

Jeg har også tyk/tynd. Blive tyk er et faretegn. Men blive tynd er også. I hvert fald for tynd. Være en lille smule utilfreds med udseende, men i stand til at ignorere det, er vist det sundeste, jeg kan blive.

Social/asocial. Meget social er helt klart et faretegn. Det er asocial også. Relativt presset af for mange aftaler, men i stand til at sortere i dem – sundt?

Perfektionistisk eller sjusket; Begge dele er dårligt. Bortset fra de gange, perfektionismen har taget stikket hjem for mig, med efterfølgende elation og vinderfornemmelser og we will rock you fra tilskuerpladserne. Tilvalgt perfektionisme på udvalgte områder, efter nøje overvejelse af overskud = sundt?

Dette er jo ikke den eneste tekst, jeg har skrevet i den mellemliggende tid. Men det er den eneste, jeg publicerer, selvom jeg ikke synes den er bedre end andre tekster. Jævnt uglad for skriftlig produktion, men jeg offentliggør det alligevel… sundt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s