Dynamisk

Han gjorde hvad han kunne for at udstråle energi. ”Jeg er simpelthen afhængig af at løbe”, sagde han, når talen faldt på for eksempel alkohol, fritid, alder. Når han gik, var armene bøjet bagud i knyttede næver, og hagen stukket frem og hovedet rykkede frem og tilbage i takt med hans skridt, som om han trak sig gennem luften ved hagen. Uniformen var blå poloshirts og han havde dem i alle afskygninger af mørkeblå, lyseblå, mellemblå, blågrå, grønblå, gråblå, blågrøn. Der var logo på mange af dem, men aldrig stort. Ikke jeans, men slacks. Lidt for klodsede lædersko. Generisk sort herrelæderbælte. Sportsur med metalrem, sikkert dyrt. Altid upåfaldende ikke-nyklippet, ikke-slidt, ikke-brun, ikke-bleg. Ikke gråhåret. Fremelsket kedelighed med stabilitet og fornuft podet ind, en suspekt gennemsnitlighed med onkelhumor og tillært personaleomsorg.
Han fortalte historier om druk, nøgenbadning og practical jokes, om dyre biler og vilde ferier til et skeptisk publikum, der kiggede på al det beregnende beige og fik kuldegysninger.

Reklamer

3 kommentarer til “Dynamisk”

 1. Hahhaha det sjåååw 😂 Og også lidt sørgeligt… held for ikke at være i hans beige sko. Super cool at følge med i dit jobskifte. Starter selv op på nyt i morgen, for jeg fik nemlig det jeg bad om. Nu ved jeg ikke helt om jeg vil have det 😬 Giver det et skud… alle ser og lyder rare ud .. måske lidt til den beige side. Glæder mig til at baske med armene og ryste dem med min udadvendthed , min kant og mine vilde ideer.
  Ønsker dig al mulig rart og positivt på dit nye job. Og glæder mig til at du måske løfte sløret for noget af alt det mærkelige du kommer til at opleve der 😉

   1. Pyha , tak fordi du spørger 😅 Igår var jeg lidt sort i hovedet da jeg kom hjem. Synes det hele støvede og der var kedeligt, stramme rammer, trist…. alt det der beige altså.
    Men i dag har jeg mødt flere mennesker med lys i øjnene, gode ideer og muligheder for at være med til at skabe. Jeg er fan idag 😁 Jeg er nok lidt som ræven, der skal have flere udgange og smutveje. Hvis jeg ikke kan se dem, dør jeg lige så stille… Mine nye kollegaer har klart potentiale 😉
    Håber livet ser lyst ud på din side af hækken også…. følger ihverfald spændt med på sidelinien !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s